18
Παρ, Ιουν
59 New Articles

Top Stories

Υλοποιείται και φέτος από τον Δήμο Λαρισαίων, στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής. το πρόγραμμα “Κατασκήνωση στην Πόλη 2021”.

Τα δύο Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Νέων με Αναπηρία ( ΚΔΑΠ ΜΕΑ) του Δήμου Λαρισαίων, στη Νέα Σμύρνη και τη Νεάπολη, εφαρμόζουν με απόλυτη επιτυχία

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Λαρισαίων (ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠ ΜΕΑ) με πρωτοβουλία του Δ.Σ της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.) οργάνωσαν,

Το παιδικό παραμύθι ''Ο παπουτσωμένος γάτος'' από την παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα παιδιά της πόλης μας.

Ο Δημοτικός Κουκλοθίασος Τιριτόμπα και το Μουσείο Κούκλας, ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες με τα παιδιά που αγαπούν το κουκλοθέατρο και τα παραμύθια.

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας διοργανώνει βραδιές γαλλικού παιδικού κινηματογράφου, (που έχουν ελληνικούς υπότιτλους), για παιδιά δημοτικών σχολείων.

Έτοιμο να το απολαύσετε το 9ο επεισόδιο του διαδικτυακού κύκλου «Κουκλοκαμώματα» του Δημοτικού Κουκλοθίασου Τιριτόμπα, με μικρές ιστορίες, αποσπάσματα από παραστάσεις,

Ένα παλιό ελληνικό λαϊκό παραμύθι που αγγίζει τα όρια της σύγχρονης πραγματικότητας, με ξεκαρδιστικούς διαλόγους και απολαυστικούς ήρωες-κούκλες από τον κουκλοθίασο ''Τιριτόμπα''.

Ένα παραδοσιακό ελληνικό παραμύθι που αγαπάμε και που έχει γνωρίσει δεκάδες παραλλαγές. Τότε, που γιαγιάδες και παραμυθάδες έδιναν με τις ιστορίες τους εξήγηση στα φαινόμενα της φύσης,

Καταγράφουμε εδώ με δυο στοιχεία προσδιοριστικά τους παιδότοπους και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης της Λάρισας, όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν, να απασχοληθούν δημιουργικά και εποικοδομητικά.