''Ο λαγός και η χελώνα'' στο Κηποθέατρο - Παρασκευή 6/09 στις 8.30 μ.μ.

Θέατρο
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

To ''Mικρό Θέατρο Λάρισας'' παρουσιάζει την παιδική παράσταση που κάνει παραγωγή και περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και στην Λάρισα ''Ο λαγός και η χελώνα'' σε σκηνοθεσία Γιώργου Πούλη.

 LAGOS LARISA 24.06

Λίγα λόγια για το έργο…
Το Μικρό Θέατρο Λάρισας , κλείνοντας αισίως τα 10 χρόνια συνεπής παρουσίας στον χώρο του ποιοτικού παιδικού θεάτρου ,παρουσιάζει για 9η χρονιά στην πόλη μας, μια παιδική παράσταση πουθα μιλήσει στην καρδιά των μικρών μας αλλά και στις μνήμες των μεγαλύτερων φίλων μας. Ο Λαγός και η Χελώνα, Η Αλεπού και το Κοράκι, Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας, Η Αλεπού και τα Σταφύλια, Η Αλεπού και ο Τράγος ,ο Ψεύτης Βοσκός & ο Ηλιος και Βοριάς, μετρούν αιώνες ιστορίας και δεν παύουν ποτέ να αποτελούν την επιτομή της ηθικοδιδαχής.

Μέσα από τον συμβολικό και αλληγορικό τους χαρακτήρα, οι μύθοι του Αισώπου έχουν ιδιαίτερη χάρη, θαυμαστή απλότητα κι άφταστη διδακτικότητα. Με τη μοναδική ικανότητα του Αισώπου να δίνει στα ζώα των μύθων του ανθρώπινη ιδιότητα, ψυχή και λαλιά, αλλά και το επιμύθιο που ήταν πάντοτε απλοϊκό κι εύληπτο για τα παιδιά. Ετσι και στην παράστασή οι εξανθρωπισμένοι ήρωες διδάσκουν αλλά πρώτα μαθαίνουν και οι ίδιοι από τα παθήματά τους

Κηποθέατρο Αλκαζάρ
Παρασκευή 6/09, ώρα 20.30
Προπώληση: Bιβλιοπωλείο ''Άνεμος'' (Κύπρου 49) - τηλ 2410 252390
και www.viva,gr
Προπώληση:  8€ - Ταμείο 10€.
Τηλ. 697 479 7109.

olagos kai h xelwna 7 9