Τα έχει όλα και συμφέρει, ενώ για την Κυριακή του Πάσχα τα ψήνει και όλα και επίσης συμφέρει! Το τσιπουράδικο - ψησταριά "Αύρα" στην Πυργετού 23 στους Αμπελόκηπους,

Στην ψησταριά - τσιπουράδικο "Αύρα" στην Πυργετού 23 στους Αμπελόκηπους, θα δοκιμάσεις εκλεκτές γεύσεις από αγνά ποιοτικά υλικά, σουβλάκι καλαμάκι και μπιφτέκι χειροποίητα με 1€,

Νέος χώρος, εξαιρετικός, όμορφος, ζεστός σαν κουτουκάκι για το μεζεδοπωλείο-ουζερί ''Λέων'' στην Ηρώων Πολυτεχνείου 186.

Για σας που για διαφόρους λόγους δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να ψήσετε το αρνί/κατσίκι του Πάσχα, αλλά δεν μπορείτε να το στερηθείτε, η λύση είναι ‘’Το Μωρα’ί’τικο’’.

Ο ''Λούκουλλος'' ουζερί-ταβέρνα είναι ολόκληρος μια ιστορία από μόνος του για την πόλη της Λάρισας. Και μόνο ότι είναι στον χώρο από το 1985, λέει τόσα πολλά και δεν είναι σίγουρα τυχαίο.

Για σας που ζητάτε ''μαμαδίστικο'' φαγητό, που τόσο λείπει ''Το μπιζέλι''είναι η λύση, γιατί είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που μαγειρεύει όπως στο σπίτι.

Οι ''Μουσικές Διαδρομές'' έχουν μια ιστορία στην διασκέδαση της πόλης σαν χώρος διασκέδασης, πολιτισμού με διάφορες εκδηλώσεις, live, εκθέσεις ζωγραφικής κλπ, που διοργανώνει από το 1998.

Η ''Μόστρα'' είναι ένα παραδοσιακό τσιπουράδικο στο Φρούριο της Λάρισας, που πάρα πολύ σύντομα κέρδισε την εκτίμηση των Λαρισαίων με το σπαθί της....και τις γεύσεις της!!!.

Σε ένα άκρως ειδυλλιακό τοπίο με την θάλασσα στα πόδια σου, είτε πρόκειται για ένα Σαββατοκύριακο είτε για τις χαλαρωτκές διακοπές του Αυγούστου και του Σεπτέμβρη σου στην αγαπημένη μας Σκόπελο, ένα είναι σίγουρο. Στον Αγνώντα θα βρεις αυτό που ψάχνεις!

Άνετος, ζεστός, φιλικός ο χώρος του παραδοσιακού μουσικού μεζεδοπωλείου ‘’Μεζέ Μεζέ’’ στο φρούριο της Λάρισας, για περισσότερη διασκέδαση, γλέντι και καλό φαγητό.

Τι μπορείς να ζητήσεις την άνοιξη και το καλοκαίρι; Να είσαι δίπλα στο κύμα, στην παραλία, σε σκιά και να απολαμβάνεις τις ΣΤΙΓΜΕΣ!!!  Από τον καφέ και το πρωινό, το μεσημεριανό, τσιπουράκι-μεζέδες και ειδυλιακό βραδινό. Εκεί που σκάει το κύμα.