Το αγαπημένο στέκι των Λαρισαίων "Το κουτούκι των ψηλών" στην οδός Βόλου 137, είναι ένα μεζεδοπωλείο - ουζερί που λειτουργεί  τους καλοκαιρινούς μήνες από Δευτέρα έως Σάββατο

Άνετος, ζεστός, φιλικός ο χώρος του παραδοσιακού μουσικού μεζεδοπωλείου ‘’Μεζέ Μεζέ’’ στο φρούριο της Λάρισας, για περισσότερη διασκέδαση, γλέντι και καλό φαγητό.

Για σας που ζητάτε ''μαμαδίστικο'' φαγητό, που τόσο λείπει ''Το μπιζέλι''είναι η λύση, γιατί είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που μαγειρεύει όπως στο σπίτι.

Δεύτερη καλοκαιρινή σαιζόν για το μεζεδοπωλείο ΄΄Παλίρροια΄΄ στον Αγιόκαμπο, μετά την πρώτη πέρισι πολύ επιτυχημένη του χρονιά.

Νέος χώρος, εξαιρετικός, όμορφος, ζεστός σαν κουτουκάκι για το μεζεδοπωλείο-ουζερί ''Λέων'' στην Ηρώων Πολυτεχνείου 186.

Σε ένα άκρως ειδυλλιακό τοπίο με την θάλασσα στα πόδια σου, είτε πρόκειται για ένα Σαββατοκύριακο είτε για τις χαλαρωτκές διακοπές του καλοκαιριού η του Σεπτέμβρη στην αγαπημένη μας Σκόπελο, ένα είναι σίγουρο. Στον Αγνώντα θα βρεις αυτό που ψάχνεις!

Ο ''Λούκουλλος'' ουζερί-ταβέρνα είναι ολόκληρος μια ιστορία από μόνος του για την πόλη της Λάρισας. Και μόνο ότι είναι στον χώρο από το 1985, λέει τόσα πολλά και δεν είναι σίγουρα τυχαίο.

Από Τρίτη έως Σάββατο από τις 12 το μεσημέρι ως τις 6 μ.μ. στο ''Μεζέ μεζέ'' έχει τσίπουρο εμφιαλωμένο με το μεζεδάκι του από 5 ευρώ.

Τι μπορείς να ζητήσεις την άνοιξη και το καλοκαίρι; Να είσαι δίπλα στο κύμα, στην παραλία, σε σκιά και να απολαμβάνεις τις ΣΤΙΓΜΕΣ!!!  Από τον καφέ και το πρωινό, το μεσημεριανό, τσιπουράκι-μεζέδες και ειδυλιακό βραδινό. Εκεί που σκάει το κύμα.