Την Πέμπτη 21/2  μεσημέρι στις 2.30 μ.μ. έχει live στην ''Μόστρα''. Με έντεχνα, λαϊκά και ρεμπέτικα αγαπημένα τραγούδια. Και τσίπουρο, μεζεδάκια εκλεκτά!!! Και χορό.

Οι ''Φίλοι της παράδοσης'' σε συνεργασία με την μουσική σκηνή ''Μύλος 1927'' υποδέχονται την κομπανία του Δημήτρη Παράσχου, τον Φώτη Τράσια και τον Γιάννη Λίτσιο.

Αφιέρωμα στο Πυργετινό δεξιοτέχνη του κλαρίνου Βάιο Μαλλιάρα διοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυργετού και το Εργαστήρι Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής Μελωδία.

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, το Πασάγιο υποδέχετε τον σύλλογο Κρητών φοιτητών Λάρισας, για μια αξέχαστη κρητική βραδιά με τον Μιχάλη Λιονάκι, τον Βλάσση Κωστή & τον

Για 7η χρονιά η φωτιά ανάβει ξανά στον πεζόδρομο της Ηφαίστου, μπροστά στο Α' Αρχαίο Θέατρο για ένα αποκριάτικο προεόρτιο γλέντι το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 20:00.

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου ο πολιτιστικός σύλλογος Παλιννοστούντων Ποντίων Λάρισας «Ο Πόντος» θα κόψει την πίτας του στο χώρο δεξιώσεων Ανεμόμυλος με ζωντανή μουσική.

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου ο τραγουδιστής των ''Εναλλάξ'' Λευτέρης Βουλγαράκης επιστρέφει στο αγαπημένο του στέκι πρώτη φορά για το 2019. Στις ''Μουσικές Διαδρομές''.

Περισσότερα Άρθρα...