28
Τετ, Ιουλ
53 New Articles

Το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 9.30 μ.μ. στην παραλιακή ταβέρνα ''Κριθαριά'' του Βάιου Ντούφα, στην Κριθαριά Μαγνησίας, έχει live με αγαπημένα ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια.

Κάθε Τετάρτη από τις 2.30 - 7.00 το απόγευμα, ο Γιάννης Πατσιώλης, ο Θανάσης Μαργιάνος και ο Ζάχος Καραμπάσης σας υποδέχονται στο πιο αγαπημένο καλοκαιρινό live της σεζόν στο κουτούκι με λαϊκή και ρεμπέτικη μουσική!

Κάθε Παρασκευή από τις 2.30 με 6.30 το απόγευμα το αγαπημένο σας Κουτούκι των Ψηλών, σας διασκεδάζει live, παρε'ί'τσα με πεντανόστιμα λαχταριστά ψητά κρέατα της ώρας συνοδευόμενα από παγωμένο κρασάκι και μπύρα και πολύ ρεμπέτικο.

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος με ροκ μπάντα, Συμφωνική Ορχήστρα και μεγάλα αστέρια της βρετανικής μουσικής σκηνής.

Το αγαπημένο στέκι όλων των εποχών "Κουτούκι των ψηλών" για ακόμη μια σεζόν σας διασκεδάζει ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ με ζωντανή μουσική, σ' ένα λαϊκό ξεφάντωμα διασκέδασης χωρίς αναπνοή.

Περισσότερα Άρθρα...

larissorama 1991

Εγγραφείτε δωρεάν στην υπηρεσία συνδρομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν υπάρχουν νέα events.
Νέα events από το larissorama.gr