Το Σάββατο το βράδυ 24 Αυγούστου στις 10 μ.μ., το Hotel Hlidi στη παραλία Κόκκινου Νερού διοργανώνει λαική βραδιά με τον Μάκη Μαρέτσο και την Χριστίνα Βακάλη στο τραγούδι και τον Νίκο Βογιατζή στο μπουζούκι - φωνή.

hlidi 24.08

Οι καλλιτέχνες θα σας διασκεδάσουν με ένα πλούσιο πρόγραμμα από αυθεντικά λαικά τραγούδια, κέφι, χορό, μουσική, ποιοτικό καλό φαγητό και ποτό μέχρι τα ξημερώματα!

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 697 393 5003 κ. Παναγιώτης Μπάτσικας
Hotel Hlidi: Κόκκινο Νερό Λάρισας 40 003, Ελλάδα

Hotel Hlidi 37

Να είστε εκεί!

Hotel Hlidi: Κόκκινο Νερό Λάρισας 40 003, Ελλάδα
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 697 393 5003 κ. Παναγιώτης Μπάτσικας

Web site: http://hotelhlidi.gr
Facebook Page: www.facebook.com/Hotel-Hlidi

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Hotel Hlidi ΕΔΩ

Hotel Hlidi 67Hotel Hlidi 67Hotel Hlidi 67Hotel Hlidi 67Hotel Hlidi 67

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς και ερμηνευτές της σύγχρονης μουσικής σκηνής, μετά από ένα δημιουργικό χειμώνα που έφερε νέα τραγούδια και

Την Τετάρτη 28 Aυγούστου στον Βόλο οι τρεις μεγάλοι καλλιτέχνες Βασίλης Σαλέας, Χριστίνα Μαραγκόζη και Σαράντης Σαλέας θα σας χαρίσουν μια λαϊκή βραδιά.

Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία και το απόλυτο sold out σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Το  ετοιμάζεται και για την Λάρισα με εκδηλώσεις που θα κορυφωθούν στις 14-15 Σεπτεμβρίου στο γνώριμο μέρος της Κοίτης του Πηνειού.

Για ακόμη μια χρονιά ο Σύλλογος Γυναικών Τυρνάβου διοργανώνει απογευματινή εκδρομή για να παρακολουθήσουμε τη συναυλία Αρβανιτάκη- Κότσιρα στο αρχαίο θέατρο Δίου.

Σε συνεχεια της περσινής επιτυχημένης εκδήλωσης του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουτσουπιάς και στα πλαίσια του εορτασμού της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, ο Σύλλογος

O Σταμάτης Σπανουδάκης έρχεται στο Κηποθέατρο την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου για μια φιλανθρωπική συναυλία καλεσμένος από την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης & Τυρνάβου.

Ο θρυλικός πρωτοπόρος του ροκ, ο μέγας Eric Burdon αποχαιρετά τις ευρωπαϊκές συναυλίες με ένα μεγάλο live κάτω από την Ακρόπολη την Παρασκευή 27/9.

Μας το ζητήσατε και σας το καταθέτουμε. Πολυποίκιλο και πολυθεματικό και το φετινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του 48ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2019.

Περισσότερα Άρθρα...