Το Σάββατο 20 Απριλίου από τις 10 μ.μ., στο Press tease θα παρουσιαστούν σε ένα live acoustic rock, μπέστ σέλερς, ροκ ακούσματα δεμένα μεταξύ τους με την πείρα

Στo πλαίσιo του Διεθνές φεστιβάλ Σαξοφώνου που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας από 19-22 Απριλίου και περιλαμβάνει διαγωνισμούς, συναυλίες,

Την Κυριακή 21 Μαρτίου το μεσημέρι έχει live στο Καφεζυθεστιατόριον ''Το Πανελλήνιον'' με τους Βασίλη Μπάτσικα, Ειρήνη Λα'ί'δου, Δημήτρη Μπουρνάκα.

Την μεγάλη Τρίτη 23.04 στο συνεργατικό έχει jazz, blues, soul, funk & RnB βραδιά. Οι JB Collective Ένα νέο μουσικό σχήμα με καινούρια και διαφορετική μουσική άποψη και ήχο.

Σάββατο 20 Απριλίου μεσημέρι και βράδυ  στο καφεζυθεστιατόριον ''Το Πανελλήνιον'' έχει live για να απολαύσετε τα τσιπουράκια σας το μεσημέρι και φαγητό ή ποτό το βράδυ.

Το Σάββατο 20 Απριλίου το βράδυ στις 21:30, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Crimson cafe για ένα δημοτικό γλέντι με τον Κώστα Σμόλικα και τον Δημήτρη Τσιούτσια στα κλαρίνα,

Τελευταία ημέρα το Σάββατο 20/4 για την  "Ρεμπέτικη Παρέα στην Κατοχή" μια διαδραστική μουσικοχορευτική παράσταση με ζωντανή ορχήστρα από τον Χορίαμβο.

Άνοιξε το βράδυ του Σαββάτου 13 Απριλίου τις πύλες της η ετήσια εμποροπανήγυρη Γόννων, που θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 20 Απριλίου στον χώρο κάτω του Δημοτικού Σταδίου Γόννων.

Την Παρασκευή 19 Απριλίου ο Aλέξανδρος Τσιωνάς και ο Aχιλλέας Κωτσόπουλος παίρνουν θέση στο stage του ''ΜΥΛΟΣ 1927'' για ένα αφιέρωμα στο λαϊκό τραγούδι.

Περισσότερα Άρθρα...