Γ. Βαλιάκας Και Ιδανικοί live στο Red button

Live
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ο Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί θα εμφανιστούν τη Κυριακή 24 Φεβρουαριου στο Red button bar και θα μοιραστούν μαζί σας τραγούδια από το προσωπικό τους album

με τίτλο «στο αερόστατο», διασκευές της ελληνικής ροκ μουσικής σκηνής κ.α. Επίσης θα παρουσιάσουν νέο υλικό από το δίσκο που ετοιμάζουν αυτό το διάστημα.

Τα μέλη του συγκροτήματος είναι τα εξής : 
Γιώργος Βαλιάκας : φωνή, ακουστική κιθάρα, 
Στέλιος Βαλδούμας : πλήκτρα ,
Κώστας Γκουντής : ντραμς
Κώστας Ζωιτός : τρομπέτα , 
Θωμάς Καραβέντζας : ηλεκτρική κιθάρα,
Στέλιος Παπαδόντας :μπασο.

idanikoi 24.02

Ο Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί είναι ένα ελληνόφωνο μουσικό συγκρότημα 6 ατόμων με έδρα την πόλη της Λάρισας. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε φεστιβάλ και μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα. Έχουν μοιραστεί την ίδια σκηνή με τους Χαίνηδες, το Σωκρατη Μάλαμα, το Δημήτρη Ζερβουδάκη, τους V.I.C , τους Κoza Mostra , την Ελεονόρα Ζουγανέλη ,τη Νατάσσα Μποφίλιου, τους Χειμερινούς κολυμβητές κ.α.

Τον Μάρτιο του 2013 κυκλοφόρησε το album τους με τίτλο «στο Αερόστατο», που περιέχει 5 τραγούδια σε μουσική του Γιώργου Βαλιάκα.
Τον Ιούλιου του 2016 το συγκρότημα επιλέχθηκε ως μία από τις τρεις καλύτερες μπάντες της δράσης YourBand της ΕΡΤ στην οποία υπήρχαν περισσότερες από 200 συμμετοχές.

Αυτό το διαστημα ετοιμάζουν το νέο τους album με τιτλο “θαρραλλεοι δειλοι” το οποιο θα κυκλοφορησει στις αρχες του 2019 ,την παράγωγη του οποίου έχει αναλάβει η ΕΡΤ.

Κυριακή 24 Φεβρουαριου και ώρα 21:00

Είσοδος ελεύθερη

Red Button bar: Φιλελλήνων 54, Λάρισα.
Τηλ. 241 025 7592.