Με Πυξ Λαξ και τον «Τσολιά» της «Ελληνοφρένειας» το Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή 14-15/9 (κοίτη Πηνειού)

Live
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Το Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ στην Λάρισα έχει εκδηλώσεις που θα κορυφωθούν στις 14-15 Σεπτεμβρίου στο γνώριμο μέρος της Κοίτης του Πηνειού.

 

Εκεί θα στηθεί η «κόκκινη πολιτεία» που θα φιλοξενήσει πολύμορφες δραστηριότητες, στέκια νεολαίας, εκθέσεις, συζητήσεις, παιδότοπο και δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους της ΚΝΕ και πολλά ακόμη.

XL.jpg 20 9 jyut

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει παράσταση με τον Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη – ''Τσολιάς εν δε τσόλια μπαντ'' το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου ( είναι ο «Τσολιάς» της «Ελληνοφρένειας», ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης), ενώ την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου πολιτική συγκέντρωση με ομιλία από το Νίκο Αμπατιέλο, γραμματέα του Κ.Σ. της Κ.Ν.Ε., καθώς και μεγάλη συναυλία με τους Πυξ-Λαξ.

maxresgrt 29 9 default

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ιδιαίτερη θέση θα έχει:

Το στέκι των μαθητών που θα λειτουργεί escape room, θεματική έκθεση για το σημερινό σχολείο και την πρόταση του ΚΚΕ για το ενιαίο 12χρονο σχολείο Γενικής Παιδείας.

Το στέκι των φοιτητών, που θα παρουσιαστεί έκθεση για τη συμβολή της ΚΝΕ στην οργάνωση του φοιτητικού κινήματος.

Το στέκι εργαζομένων και κατάρτισης, που θα παρουσιαστεί έκθεση σε μορφή comic με θέμα «Working Dead» και επίσης, συλλογική εργασία από ομάδα της ΚΝΕ για τις κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο Σοσιαλισμό.

Τέλος, στο χώρο του Φεστιβάλ θα λειτουργεί κεντρική έκθεση με θέμα «100 χρόνια Κομμουνιστής Διεθνούς», όπως και στέκι γυναικών και παιδότοπος.

tyr 29 9