Κάθε Πέμπτη βράδυ live στο "Μεζέ Μεζέ" με τους ''Μέλισμα''

Live
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Κάθε Πέμπτη στις 9.30 μ.μ. το "Μεζέ Μεζέ" βαδίζει μουσικά με live στους δρόμους της παράδοσης με την μπάντα ''Μέλισμα''..

 

Όπως γράφουν οι ίδιοι στο βιογραφικό τους:

''Το μουσικό σχήμα "Μέλισμα" ιδρύθηκε τον χειμώνα του 2013 από τους Κωστούλη Κώστα, Σαρακατσιάνο Μάριο και Γάλλο Λευτέρη.

μεζε πεμπτη

 

Αιτία της ίδρυσης του σχήματος ήταν η αγάπη για την παραδοσιακή μουσική της Ελλάδας και η έντονη ενασχόληση των μελών με αυτήν. Αυτό λοιπόν είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το "Μέλισμα" το οποίο έχει ως στόχο την εξωτερίκευση αυτής της αγάπης για την μουσική μέσα από διάφορες εμφανίσεις. Κάτω από αυτές τις συνθήκες έχουμε την δυνατότητα να βρισκόμαστε κοντά σε ανθρώπους που αγαπάνε την μουσική παράδοση του τόπου μας και να γινόμαστε με αυτούς μια όμορφη παρέα που θα χορεύουμε, θα τραγουδάμε και θα γλεντάμε παρέα με γνώμονα το μουσικό ταξίδι σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Το όνομα "Μέλισμα" προήλθε από τον ομώνυμο μουσικό όρο που σημαίνει: περίτεχνο ποίκιλμα, φωνητικό ή οργανικό, που, είτε καλλωπίζει μεμονωμένους φθόγγους της μελωδίας είτε γεφυρώνει δύο ή περισσότερους φθόγγους. Το μέλισμα αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα της μουσικής ερμηνείας αλλά και του ύφους και ήθους κάθε μουσικού πολιτισμού''.

Παραδοσιακό μουσικό ποτοταβερνείο
''Μεζέ μεζέ''
Φιλελλήνων 60. Φρούριο.
Τηλ. 2414 00 66 99.

μεζε πιτα

MEZE5MEZE5MEZE5MEZE5MEZE5MEZE5MEZE5MEZE5MEZE5MEZE5MEZE5MEZE5MEZE5MEZE5MEZE5MEZE5MEZE5MEZE5MEZE5MEZE5MEZE5MEZE5