22
Τετ, Σεπ
24 New Articles

Στέλιος Ρόκκος και Μελίνα Ασλανίδου στο Κηποθέατρο

Live
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Με την προτροπή «Ζήσε τη ζωή σου» δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου, που έχουν ζήσει και «χτίσει» τη ζωή τους

με το συγκεκριμένο motto, ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν μία μεγάλη βόλτα στην Ελλάδα, και στην Λάρισα.
Ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου στις προσωπικές τους διαδρομές έχουν αποδείξει περίτρανα ότι «Ζουν τη ζωή τους» όπως εκείνοι την ορίζουν κάθε στιγμή. Είναι, από τη φύση τους, πρωταγωνιστές. Ανεξάρτητοι και δημιουργικοί που λειτουργούν από ψυχής.

b 19902 or POSTER.jpg 31 9

Αυτό το καλοκαίρι, που όλοι θέλουμε να ζήσουμε ξανά στην κανονικότητά μας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν live εμφανίσεις σε όλη τη χώρα, με το σύνθημα «Live your life».
Τραγούδια αγαπημένα, διαχρονικά, μεγάλες επιτυχίες τους δένουν, με τέτοιο τρόπο, για να βάλουν στο «μουσικό τους διάλογο» τη φωνή του κόσμου που θα βρεθεί κοντά τους στις συναυλίες.

Έφθασε η στιγμή να πάρουμε τις ζωές μας πίσω και να ζήσουμε αυτό το καλοκαίρι με περισσότερη χαρά, αληθινά χαμόγελα, πολύ τραγούδι κι αληθινή διασκέδαση. Το έχουμε όλοι ανάγκη.

ΛΑΡΙΣΑ
ΤΡΙΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμή εισιτηριου: 20€

Eισιτήρια https://www.ticketservices.gr/event/stelios-rokkos-melina-aslanidou/?eventid=6045&showid=41976

larissorama 1991

Εγγραφείτε δωρεάν στην υπηρεσία συνδρομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν υπάρχουν νέα events.
Νέα events από το larissorama.gr