Διαδικτυακός απολογισμός χρονιάς της ''Υπαιθρίου Ζωής''

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Από τον σύλλογο ''Υπαίθριος Ζωή Λάρισας'' λάβαμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο αναφέρεται εν ολίγοις στην δύσκολη χρονιά που πέρασε και είναι ένας μικρός απολογισμός δράσεων.

 

''Φίλοι μέλη της Υπαιθρίου Ζωής.

Ο σύλλογός μας κάθε χρόνο στα μέσα Φεβρουαρίου, πραγματοποιούσε την ετήσια γενική συνέλευση και ενημέρωνε για τα πεπραγμένα του χρόνου που πέρασε. Φέτος η γενική συνέλευση αναβλήθηκε όπως και οι εκλογές, για το τέλος Σεπτεμβρίου 2021 ή και νωρίτερα, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Το 2020 ο covid-19 μας άφησε βαρύ αποτύπωμα. Η ανθρωπότητα δοκιμάστηκε σκληρά με πολλές ανθρώπινες απώλειες και συνεχίζει να δοκιμάζεται. Ο σύλλογός τηρώντας πιστά τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ μπόρεσε να πραγματοποιήσει κάποιες από τις προγραμματισμένες δραστηριότητές του. Φέτος διαδικτυακά θα πούμε λίγα λόγια για την πορεία του συλλόγου μας για τη χρονιά που πέρασε.

cropped 31 3 ΖΩΗ logo

Το τουριστικό τμήμα πήγε μια εκδρομή με μεγάλη επιτυχία και πληρότητα στον Άγιο Αθανάσιο Καϊμακτσαλάν, ενώ το ορειβατικό τμήμα πραγματοποίησε 7 εκδρομές το α’ εξάμηνο και 7 το β’ εξάμηνο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο πολλές φορές συνεδρίασε στα γραφεία μας για θέματα που απασχολούν το σύλλογο. Μέσα στα πεπραγμένα του χρόνου που πέρασε, πρέπει να αναφερθούμε στη λειτουργία του ξενώνα στον Πλαταμώνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές όπου φιλοξενήθηκαν αρκετά μέλη και φίλοι μας.

Η Υπαίθριος Ζωή, κλείνει και γιορτάζει το 2022 τα εκατό (100) χρόνια της ύπαρξής της. Ο σύλλογος που αντέχει να υπάρχει τόσο ενεργός όλα αυτά τα χρόνια, θα συνεχίσει την επιτυχή πορεία του και στο μέλλον.
Ευχόμαστε σε όλους σας υγεία και σύντομα η ζωή να ξαναβρεί την κανονικότητά της, για να βρεθούμε πάλι μαζί, με πολύ όρεξη για καινούργιες περιπέτειες, σε όμορφους τουριστικούς προορισμούς και πορείες στα ψηλά βουνά''.

Η πρόεδρος του συλλόγου