Θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων/Οκτώβριος 2019 - Ιούνιος 2020

Θέατρο
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων της ομάδας των Οδοιπόρων, ανοίγει την αυλαία για 5η χρονιά από την αρχή λειτουργίας της.

Καλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν σ' αυτό μαγικό ταξίδι της παίδευσις στην τέχνη του Θεάτρου.

Θέατρο των Οδοιπόρων
Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων/Οκτώβριος 2019 - Ιούνιος 2020

aΆκ 31 10 υς Μητσούλης
Με εκπαιδευτή τον σκηνοθέτη Άκυ Μητσούλη.

aΖω 31 10 ή Τζιότζιου Χορεύτρια χορογράφος
Συνεργαζόμενη εκπαιδεύτρια στην κινησιολογία σκηνής, η χορεύτρια/χορογράφος Ζωή Τζιότζιου.

 

aet 30 10
Κάθε Τετάρτη 4 με 6 μ.μ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Κων/νου - 23ης Οκτωβρίου και Ηρώων Πολυτεχνείου, που παραχωρείται από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Για τις 2 πρώτες εβδομάδες των αρχικών σεμιναρίων του τμήματος που ξεκινάει παρέχεται στους ενδιαφερόμενους η δυνατότητα παρακολούθησης των ανοιχτών μαθημάτων στα πλαίσια της γνωριμίας των υποψήφιων σπουδαστών με την θεωρία και πράξη του προγράμματος του Θεατρικού Εργαστηρίου Ενηλίκων της ομάδας.
Το πρώτο δίωρο ανοιχτό μάθημα γνωριμίας για τους ενδιαφερόμενους θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 4 με 6 μ.μ. και το δεύτερο δίωρο την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις ίδιες ώρες, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Κων/νου(23ης Οκτωβρίου και Ηρώων Πολυτεχνείου), στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στον 2ο όροφο.

Περαιτέρω πληροφορίες στο τηλ. 6974 186545 και στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στην πλήρωση του τμήματος του εργαστηρίου θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής.

Πέραν των δύο βασικών εκπαιδευτών του εργαστηρίου θα υπάρξουν οι παλαιοί και νέοι συνεργάτες των Οδοιπόρων, επαγγελματίες στον χώρο του Θεάτρου, που ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα παραδώσουν σεμινάρια για την ιστορία Θεάτρου, την δραματουργία κειμένων, τον αυτοσχεδιασμό, την υποκριτική, την ορθοφωνία, την μουσική, την σκηνογραφία, την ενδυματολογία, την οπλομαχική και την σκηνοθεσία.

Το Θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων της σκηνής Παραστατικών Τεχνών Λάρισας ''Οδοιπόροι'', έρχεται με συνεργάτες-συνοδοιπόρους επαγγελματίες του χώρου, ο καθένας με την δική του ξεχωριστή διαδρομή για να δείξει, διδάξει, κατευθύνει, απευθύνει, θέσει, αποδείξει, κάνει σαφές στους μαθητές του εργαστηρίου, τις αρχές της τόσο γοητευτικής, μυσταγωγικής, μαγικής και τόσο δύσκολης συνάμα τέχνης της υποκριτικής και του θεάτρου... της αυταπόδεικτης έννοιας της ψυχαγωγίας και παίδευσις-εκπαίδευσης των θεατών, καθώς και της αντίληψης ότι, είμαστε εργάτες της τέχνης αυτής, εργαζόμενοι για την δική μας ψυχική και νοητική ανάπτυξη όπως και των αποδεκτών!

Θέατρο
Μουσική
Χορός
Κινηματογράφος
Εικαστικά
Εκθέσεις
Βιβλιοπαρουσιάσεις
Εργαστήρια

Ιδρυτής-καλλιτεχνικός υπεύθυνος ομαδας: Παπαδόπουλος Γιώργος Ηθοποιός-Αρχαιολόγος.

pa 30 10 r 1