Τη δημιουργία Μουσείου Πόλης στο κτίριο Αβραάμ Μουσσόν προτείνει ο Δήμος Λαρισαίων στο πλαίσιο της διαβούλευσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Έναν όμορφο χώρο αναψυχής αλλά και μπάνιου στην πόλη βρίσκουν οι Λαρισαίοι στην δημοτική πισίνα στις εγκαταστάσεις της Νεάπολης.

Οι Τάιμς της Νέας Υόρκης αποθεώνουν ένα «άγνωστο» κρασί του Τυρνάβου. Το Λημνιώνα Ροζέ του Χρήστου Ζαφειράκη, από μια αρχαία ποικιλία της Θεσσαλίας,

Ο αρχαιότερος χαρλεάς και Αξιωματικός Ε.Α Ηλίας Αμπελαργάς ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Pilates teacher Αθανασία Πλα.

Η απώλεια του μεγάλου ρεμπέτη Στέλιου Βαμβακάρη τούς βρήκε όλους απροετοίμαστους. Κανείς δεν περίμενε ότι, θα φύγει έτσι ξαφνικά. Ίσως ο τελευταίος των μεγάλων του ρεμπέτικου.

Ξεκίνησε η λειτουργία σε καθημερινή βάση της δημοτικής πισίνας στην Νεάπολη. Ο χώρος διαθέτει μεγάλη και μικρή (παιδική) πισίνα και εγκαταστάσεις beach volley.

Ο 14χρονος Θεσσαλονικιός ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ, τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα, συμπεριλήφθηκε με μεγάλη επιτυχία και ΠΕΡΑΣΕ τη λίστα αξιολόγησης τερματοφυλάκων από τους προπονητές της Real Madrid ως ένα από τα κορυφαία ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Η ανερχόμενη και εκρηκτική παρουσιάστρια Κασσάνδρα Κανιόγλου, το γνωστό "Πολυεργαλείο" όπως κατά καιρούς την έχουν χαρακτηρίσει στα Θεσσαλονικιότικα

Το αδιαχώρητο έγινε την Παρασκευή 5 Απριλίου όταν ο Χρήστος Τσικνιάς με το "Comedy sow" του, έδωσε τα ρέστα του επί σκηνής για περίπου τρείς ώρες στις Μουσικές διαδρομές.

Η επιτυχία που σημειώνει το τελευταίο διάστημα ο Νίκος Φλωρινιώτης στο καλλιτεχνικό στερέωμα της νυχτερινής διασκέδασης σε Ελλάδα & εξωτερικό είναι άκρως