Τρίτη χρονιά είναι εφέτος για το φεστιβάλ ταινιών μόδας, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 και 31 Οκτώβρη (Τετάρτη και Πέμπτη).

Το Πλανητάριο της Λάρισας, το “Larissa Experience”, προγραμματίζεται πια και θα είναι γεγονός δίπλα από το Χατζηχαλάρ στην Νεάπολη.

Η ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας (Π.Α.) αποφάσισε την διάθεση του Demo Team «ΖΕΥΣ» για την πραγματοποίηση Air Show

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη νέα χρονιά στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Χορίαμβος» με πολλά και ενδιαφέροντα τμήματα.

Το παζάρι της Λάρισας μονοπωλεί κάθε χρόνο το ενδιαφέρον της Λάρισας και όχι μόνο, που σπεύδει να το επισκεφθεί και σίγουρα αξίζει να δούμε και το ιστορικό του κομμάτι.

Οργανώνονται οι εγγραφές για την νέα σεζόν τα διάφορα τμήματα που λειτουργούν στον πολιτιστικό σύλλογο ''Χορίαμβος''.

Τι είναι αυτό που αναζητάτε κάθε καλοκαίρι και φθινόπωρο; Μια υπέροχη παραλία με όλες τις ανέσεις, καλό καφέ, φαγητό και τις πιο ανεβαστικές καταστάσεις με μουσική, δροσερά ποτά και κοκτέιλ.

Ο αρχαιότερος χαρλεάς και Αξιωματικός Ε.Α Ηλίας Αμπελαργάς ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Pilates teacher Αθανασία Πλα.

Αρχαιολογική διαδρομή, με οδηγούς ανάγλυφα σημάδια στο έδαφος που θα απεικονίζουν το σύμβολο του αλόγου και θα οδηγούν τους επισκέπτες σε 14 μνημεία του ιστορικού κέντρου της Λάρισας, εγκρίθηκε πρόσφατα από το Τοπικό Συμβούλιο Μνημείων Θεσσαλίας.

Αυτό είναι ένα ιστορικό video για την διασκέδαση στην Λάρισα. Από τα δυο μαγαζιά του Βασίλη Σταμούλη, του άρχοντα της διασκέδασης στην πόλη, Studio 53 και Biberon.

Παρουσιάζουμε στο Λαρισόραμα, όπως έχουμε υποχρέωση, με λίγα λόγια την ιστορία μιας από τις μπάντες της Λάρισας. Λεγόταν ''STERLING'',  ιδρύθηκε το 1983, έχοντας ζωή έως και το 1989.