Από Τρίτη έως Σάββατο από τις 12 το μεσημέρι ως τις 6 μ.μ. στο ''Μεζέ μεζέ'' έχει τσίπουρο εμφιαλωμένο με το μεζεδάκι του από 5 ευρώ.

Το αδιαχώρητο έγινε την Παρασκευή 5 Απριλίου όταν ο Χρήστος Τσικνιάς με το "Comedy sow" του, έδωσε τα ρέστα του επί σκηνής για περίπου τρείς ώρες στις Μουσικές διαδρομές.

Η επιτυχία που σημειώνει το τελευταίο διάστημα ο Νίκος Φλωρινιώτης στο καλλιτεχνικό στερέωμα της νυχτερινής διασκέδασης σε Ελλάδα & εξωτερικό είναι άκρως

Αρχαιολογική διαδρομή, με οδηγούς ανάγλυφα σημάδια στο έδαφος που θα απεικονίζουν το σύμβολο του αλόγου και θα οδηγούν τους επισκέπτες σε 14 μνημεία του ιστορικού κέντρου της Λάρισας, εγκρίθηκε πρόσφατα από το Τοπικό Συμβούλιο Μνημείων Θεσσαλίας.

Σκέφτεσαι ‘’Το βαρέλι’’ και είναι, σαν να τα λες όλα!!! Παραδοσιακοί θεσσαλικοί οίνοι και αποστάγματα. ‘’Το βαρέλι’’ λοιπόν είναι ο παράδεισος του κάθε είδους παραδοσιακού ποτού.

Το παζάρι της Λάρισας μονοπωλεί κάθε χρόνο το ενδιαφέρον της Λάρισας και όχι μόνο, που σπεύδει να το επισκεφθεί και σίγουρα αξίζει να δούμε και το ιστορικό του κομμάτι.

Αυτό είναι ένα ιστορικό video για την διασκέδαση στην Λάρισα. Από τα δυο μαγαζιά του Βασίλη Σταμούλη, του άρχοντα της διασκέδασης στην πόλη, Studio 53 και Biberon.

Παρουσιάζουμε στο Λαρισόραμα, όπως έχουμε υποχρέωση, με λίγα λόγια την ιστορία μιας από τις μπάντες της Λάρισας. Λεγόταν ''STERLING'',  ιδρύθηκε το 1983, έχοντας ζωή έως και το 1989.