Η απώλεια του μεγάλου ρεμπέτη Στέλιου Βαμβακάρη τούς βρήκε όλους απροετοίμαστους. Κανείς δεν περίμενε ότι, θα φύγει έτσι ξαφνικά. Ίσως ο τελευταίος των μεγάλων του ρεμπέτικου.

Η διοργάνωση του OUT HEAR New Music Week 2019 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το ανοιχτό κάλεσμα κατάθεσης μουσικών έργων

Tην εκπληκτική μουσικο-θεατρική παράσταση ''Σμύρνη, το τζιβαέρι της Ανατολής'' είδε η Λάρισα σε ένα κατάμεστο Δ.Ω.Λ. την Τετάρτη 12 Ιουνίου.

Αναγνωρίζοντας ότι η επαφή με την τέχνη μπορεί να συμβάλλει θετικά στη διαδικασία ανάρρωσης των ασθενών και να χρησιμοποιείται,

Ξεκίνησε η λειτουργία σε καθημερινή βάση της δημοτικής πισίνας στην Νεάπολη. Ο χώρος διαθέτει μεγάλη και μικρή (παιδική) πισίνα και εγκαταστάσεις beach volley.

Ο 14χρονος Θεσσαλονικιός ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ, τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα, συμπεριλήφθηκε με μεγάλη επιτυχία και ΠΕΡΑΣΕ τη λίστα αξιολόγησης τερματοφυλάκων από τους προπονητές της Real Madrid ως ένα από τα κορυφαία ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Η ανερχόμενη και εκρηκτική παρουσιάστρια Κασσάνδρα Κανιόγλου, το γνωστό "Πολυεργαλείο" όπως κατά καιρούς την έχουν χαρακτηρίσει στα Θεσσαλονικιότικα

Το αδιαχώρητο έγινε την Παρασκευή 5 Απριλίου όταν ο Χρήστος Τσικνιάς με το "Comedy sow" του, έδωσε τα ρέστα του επί σκηνής για περίπου τρείς ώρες στις Μουσικές διαδρομές.

Η επιτυχία που σημειώνει το τελευταίο διάστημα ο Νίκος Φλωρινιώτης στο καλλιτεχνικό στερέωμα της νυχτερινής διασκέδασης σε Ελλάδα & εξωτερικό είναι άκρως

Αρχαιολογική διαδρομή, με οδηγούς ανάγλυφα σημάδια στο έδαφος που θα απεικονίζουν το σύμβολο του αλόγου και θα οδηγούν τους επισκέπτες σε 14 μνημεία του ιστορικού κέντρου της Λάρισας, εγκρίθηκε πρόσφατα από το Τοπικό Συμβούλιο Μνημείων Θεσσαλίας.

Σκέφτεσαι ‘’Το βαρέλι’’ και είναι, σαν να τα λες όλα!!! Παραδοσιακοί θεσσαλικοί οίνοι και αποστάγματα. ‘’Το βαρέλι’’ λοιπόν είναι ο παράδεισος του κάθε είδους παραδοσιακού ποτού.