Με συνοδεία Harley - Davidson παντρεύεται στην εκκλησία ο Ηλίας Αμπελαργάς την αγαπημένη του Αθανασία Πλά!

Ρεπορτάζ
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ο αρχαιότερος χαρλεάς και Αξιωματικός Ε.Α Ηλίας Αμπελαργάς ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Pilates teacher Αθανασία Πλα.

 ampelargas sth harley mme plas

Το ζευγάρι που μετράει αρκετά χρόνια μαζί, αποφάσισε σε χρόνο «ντε-τε» και χωρίς να τους πάρει είδηση ο φιλικός & επαγγελματικός κύκλος, να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ανεβαίνοντας αυτή τη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας, παίρνοντας ευλογία από το Θεό για την αγάπη, που τους δένει.

Ο γάμος του Ηλία και της Αθανασίας θα γίνει την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 7 μ. μ. στον Ι. Ναό Προφήτη Ηλία στην Λάρισα, με κουμπάρα την εντυπωσιακή λαϊκή τραγουδίστρια Μαρία Φλώρου και η τελετή θα είναι μια rock έκπληξη, καθώς το μυστήριο θα εξελιχθεί με την νύφη να συνοδεύεται από μηχανές Ηarley Davidson.

florou

Η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο Λιόγερμα και καλεσμένοι "κεκλεισμένων των θυρών" θα είναι καλοί φίλοι του ζευγαριού, συνάδελφοι, Harley riders, γνωστοί καλλιτέχνες και η οικογένεια ...ενώ οι εκπλήξεις δε θα λείψουν, καθώς ετοιμάζεται από φίλους "τρικούβερτο" γλέντι, ξεφάντωμα, χορός και διασκέδαση, γι' αυτό το χαρμόσυνο και επίσημο γεγονός ...μέχρι το πρωί!!!

ampelargas me plas 2

Ο Ηλίας Αμπελαργάς ως επίσημο Activity officer μέλος της λέσχης HOG Χαρλεάδων Αθήνας πρωτοξεκίνησε με μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούσαν το σπορ των Harley μηχανών, πολλά χρόνια πριν και στη Λάρισα, να συγκεντρώνονται και να συνταξιδεύουν μαζί.

Έτσι ... η εντυπωσιακή αναχώρηση της νύφης από την εκκλησία, αναμένεται να γίνει με την Harley του γαμπρού και άλλους Harley Easy Riders και σίγουρα θα ξεσηκώσει εντυπωσιακά φίλους, περαστικούς και συγγενείς!

ampelargas 30.06 prosklitirioampelargas 30.06 mazi me plasampelargas 30.06 mazi me plasharley athanasiaampelargas 30.06 mazi me plasampelargas 30.06 mazi me plasampelargas 30.06 mazi me plasampelargas 30.06 mazi me plas

Να ζήσετε, με το καλό, καλή ευτυχία και καλούς απογόνους Ηλία και Αθανασία!