28
Τετ, Ιουλ
53 New Articles

Top Stories

Από τις καλοκαιρινές πολιτιστικές διαδρομές των ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων δεν θα μπορούσε να λείπει το Μουσείο Σιτηρών και Αλεύρων που λειτουργεί στο Μύλο του Παππά,

Συνεχίζεται η συλλογή μαρτυριών για το πρόγραμμα “Ο σεισμός μέσα στην πανδημία όπως τον ζήσαμε εμείς!” από το Μουσείο Σιτηρών και Αλεύρων και τα Γ.Α.Κ. Λάρισας.

Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε το τελευταίο σουτ της καριέρας του, το... έβαλε (όπως συνήθως) και αποχώρησε από το μπάσκετ.

Την απόδοση του ονόματος του Λαρισαίου Βασίλη Σπανούλη στο Κλειστό Γήπεδο της Nεάπολης προτείνει, με επιστολή στον υφυπ. Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης.

Mία πρόχειρη και γρήγορη απάντηση στον καύσωνα στην Λάρισα είναι η δημοτική πισίνα στην Σκεπαστή της Νεάπολης.

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με την Interactive Light Designs παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την

Σε μια περίοδο συνεχιζόμενης υγειονομικής κρίσης, λόγω Covid-19, το «Πανεπιστήμιο των Πολιτών» του Δήμου Λαρισαίων επικεντρώνει την προσοχή του στην προστασία της Δημόσιας Υγείας

Για την δεξίωση της βάφτισης, του αρραβώνα, του γάμου η επιλογή του ΛΟΥΚΟΥΛΛΟΥ είναι μια εγγυημένη λύση.

Τα ''καλλιτεχικά σωματεία Θεσσαλίας'' οργανώνουν την Τρίτη 1/6 από τις 10 π.μ. ως αργά το βράδυ καλλιτεχνική εκδήλωση με τραγούδια και άλλα δρώμενα, με καλλιτέχνες διαφόρων τεχνών.

Σε συνεργασία με τον βραβευμένο σεφ Μανώλη Ντάσκα προσθέσαμε στο Λαρισόραμα μία νέα ενότητα, που σίγουρα έλειπε.

Νέα δημόσια τοιχογραφία υπάρχει στην πόλη μας με τίτλο «Σύνθεσις -‘21» (Πόλις) αφιερωμένη στον Αγήνορα Αστεριάδη, με βάση τον εμβληματικό του πίνακα ''Πολιτεία''.

Για τα βαφτίσια, τον αρραβώνα, τον γάμο, για κάθε είδους δεξίωση και κοινωνική εκδήλωση ένας υπέροχος καλοκαιρινός χώρος είναι αυτός του ''Η πλατεία μας'' στην όμορφη πλατεία της Νεάπολης.